Saturday, January 16, 2010

Kena Tinggal!

Alangkah sedih dalam hati bila kena tinggal.

Mom n dad jalan ke KK tak bawak kami. Siap menginap di hotel lagi. Tinggallah kami 3 beradik di rumah. Aku, Hanis dan Eja.

Dahlah astro rumah kami ni bermasalah, papa belum beli dekoder baru lagi, karan dan internet juga selalu bikin hal. Tak apalah, ada juga Need for speed underground 2. Adik-adik pulak suka layan Iggle Pop.

Mom n dad serta Aleya pula hampir-hampir tak dapat pulang kerana banjir di Kota Belud. Tu la, siapa suruh ndak bawa kami! kwang kwang kwang......



Nasib baik mom n dad tak lupa belikan KFC 9-pieces ori punya. Terubat juga hati yang duka.

9 comments:

Izwan said...

Test

amirah said...

hehe...sabo2

makanla kfc 2 ;p

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

nak kfc cket..!!

«♪Ruff♪» said...

nak kfc sket...

pan-da said...

haha ksian...

double milo kicker...

sorry chatbox xdapat bukak..

http://limauputih.blogspot.com

Lavanya said...

nice post,, thanks////

-afiera- said...

alolo .

Camellia said...

hee! :) dapat kepsi oke la tue.

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

by TemplatesForYou-TFY
SoSuechtig, Burajiru Gorgeous Beaches of Goa